Massageterapi - og terapeut | Manuel Terapi

Wellnessmassage på Amager

Book en tid

Alle oplever perioder i livet med højt niveau af stress. Det kan være travlhed på arbejdet, udfordringer i privatlivet eller blot perioder med få pauser til kroppen og sindet, hvilket kan føre til en mangel på energi og overskud.

Hos Roman Massageterapi tilbyder vores kyndige massører blid wellnessmassage på Amager til dig, der ønsker fokus på nydelse og velvære. Denne afslappende massageform hjælper med at løsne op for spændinger i muskler og led, men er typisk blidere end den klassiske fysiurgiske massage. Dette gør wellnessmassage til en idéel massageform til dig, der ikke ønsker, at der tages for hårdt fat, eller som oplever stor ømhed efter fysiurgisk massage.

Gennem konsultation vil din massør anbefale og lægge en plan for, hvilke massagetyper der vil være bedst egnet til at hjælpe dig med at slappe af og få en pause fra et krævende og tempofyldt samfund.

Book tid på klinikken til wellnessmassage på Amager via vores bookingsystem. Hvis du har spørgsmål eller ønsker mere information, er du velkommen til at ringe på 71 98 97 56 eller skrive til os på kontakt@kropogvel.dk.

Afslappende massage giver ro i sindet

Wellnessmassagen er den blideste form for massage og derfor for de fleste også den mest afslappende. Med lange, blide strøg bliver kroppens muskulatur blødgjort, hvilket er med til at skabe en følelse af ro og en afslappet tilstand. Denne ro kan mærkes fysisk såvel som psykisk, og derfor kaldes wellnessmassage også nogle gange for afslapningsmassage.

Med regelmæssig wellnessmassage kan du opnå en række fordele i din hverdag, herunder blandt andet:

  • En bedre og roligere søvn
  • Et lavere stressniveau
  • Mere overskud og energi i hverdagen
  • Øget bevægelighed i både muskler og led

Fysisk og psykisk wellness

Hos Roman Massageterapi mener vi, at begrebet ‘wellness’ dækker både kroppens fysiske og mentale sundhed og velvære. Med afslappende wellnessmassage er vores mål at udjævne spændinger i muskulaturen og lindre smerter og gener i kroppens bløde væv. Gennem øget lymfecirkulation udskiller musklerne ophobede affaldsstoffer, og gennem øget blodcirkulation får kroppen nemmere ved at bringe næring og ilt rundt.

Mentalt er selve wellnessmassagen afslappende, og behandlingen som helhed giver dig som klient et pusterum i hverdagen, hvor der er plads til dyb afslapning og evt. meditation til dem, der ønsker det. Klinikken bliver på den måde en form for oase, hvor du som klient er i fokus og får mulighed for at komme til hægterne igen.

Har du spørgsmål til behandlingerne?

Hvis du har spørgsmål om massagebehandlingerne eller andet, kan du sende os en mail eller ringe direkte til vores klinik på Amager.

Ring til os Skriv til os
Sidebar
Skriv til os

Ring til os