Massageterapi - og terapeut | Manuel Terapi

Manuel Terapi

Manuel terapi dækker over behandling med hænderne og er et overordnet udtryk for teknikker, der i princippet har to hovedformål: at forebygge, udbedre og lindre skader og smerter i kroppens muskler og bevægeapparat, samt at genoprette en naturlig tilstand af velvære for både krop og sind.

Hos Roman Massageterapi har vi mange års erfaring med brugen af manuel terapi som behandlingsform. Første behandling vil bestå af en én-times konsultation, hvor du og din massør får en samtale om dine omstændigheder, behov og ønsker. På den baggrund vil massøren vurdere, hvilke teknikker der tilsammen dækker dine behov. Dette sikrer et målrettet, effektivt og skræddersyet behandlingsforløb.

Book tid på klinikken via vores bookingsystem. Hvis du har spørgsmål eller ønsker mere information, er du velkommen til at ringe på 71 98 97 56 eller skrive til os på kontakt@kropogvel.dk.

Manuel terapeut med erfaring

Den menneskelige krop består af mange muskler, sener og led, der alle hænger sammen og tilsammen udgør den mest avancerede og komplekse helhed. Hvis du f.eks. oplever smerter, er det altid vigtigt, at du taler med en erfaren behandler. Smerter ét sted i kroppen kan faktisk skyldes problemer et helt andet sted i kroppen. Smerter i skulder eller ryg kan f. eks. skyldes problemer i bækkenet, osv.

Disse gener kan lokaliseres, behandles og lindres med manuel terapi. I kombination med andre relevante teknikker kan manuel terapi hjælpe på en række gængse lidelser, fra lumbago, skoliose og hold i nakken til diverse fejlstillinger og dysfunktioner i bækkenet, skuldrene, armene m.m.

Et behandlingsforløb med manuel terapi danner grundlag for genoprettelse af en naturlig tilstand af velvære for både krop og sind.

Teknikker indenfor manuel terapi

Alt efter hvilke gener og smerter, du står med, er der flere teknikker indenfor manuel terapi, som kan behandle og afhjælpe dine problemer. Vores erfarne massører har et bredt kendskab til den store vifte af teknikker, og efter den indledende konsultation vil I sammen lægge en plan for behandlingsforløbet, hvor massøren vil vurdere den mest effektive kombination af teknikker.

Ud over almindelig manipulation af kroppen og massage dækker manuel terapi blandt andet over teknikker som:

  • Muskel-Energi-Teknik (MET)
  • Myofascial Release (MFR)
  • Active Release Teknik (ART)
  • Positional Release Teknik (PRT)
  • Triggerpunktsbehandling
  • Mobilisering af muskler og led
Sidebar
Skriv til os

Ring til os