Massageterapi - og terapeut | Manuel Terapi

Sportsmassage på Amager

Book en tid

Hvis du er en seriøs sportsudøver, eller hvis du ønsker forbedret ydeevne, forebyggelse af skader og hurtigere restitution efter træning eller motion, så vil en sportsmassage give god mening for dig. Sportsmassage er en dyb form for massage med fokus på at løsne op for spændinger og stivhed i muskler og led, samt at fjerne affaldsstoffer og syre fra musklerne.

Hos ROMAN MassageTerapi tilbyder vi sportsmassage på Amager, og vi har mange års erfaring med sportsmassage og sportsterapi, både i forbindelse med professionelle top-atleter såvel som hobby-motionister, da begge typer kan nyde godt af fordelene ved sportsmassage. Sammen med din massør vil I afdække dit behov og lægge en plan for massageforløbet – og hvis du har fået en sportsskade eller anden skade i bevægeapparatet i forbindelse med træning eller aktivitet, vil din massør vurdere, hvordan du bedst kommer til hægterne igen.

Book tid på klinikken til sportsmassage på Amager via vores bookingsystem. Hvis du har spørgsmål eller ønsker mere information, er du velkommen til at ringe på 71 98 97 56 eller skrive til os på kontakt@kropogvel.dk.

Hvordan virker sportsmassage?

Sportsmassagen som behandlingsmetode fokuserer på udvalgte muskelgrupper og led, og gennem dybe tryk og strøg har den til formål at øge blodcirkulationen i musklen. Ved at øge blodcirkulationen erstattes ‘brugt’ blod i musklen med friskt blod, og på den måde bliver de affaldsstoffer, som har ophobet sig i musklen, fjernet. Selve massagen skaber også friktion og derigennem varme i kroppen, hvilket også er med til at udvide blodkarrene og skabe et bedre flow af blod gennem musklerne.

Sportsmassage kan hjælpe dig med en række forskellige problemstillinger, herunder blandt andet:

  • Ophobning af affaldsstoffer og mælkesyre i musklerne
  • Smerter, ømhed og lignende gener
  • Stive eller ‘stramme’ muskler
  • Overspændte muskler, også kaldet hypertonus

En genopbyggende og forebyggende massage

Typisk anvender man sportsmassage til restitution og genopbygning efter træning, hvor musklerne har været aktive og har ophobet både mælkesyre og affaldsstoffer. Sportsmassage fører blandt andet til forbedret ydeevne og en hurtigere restitutionsperiode.

Men sportsmassage kan også bruges som forberedelse til større sportsevents eller andre fysiske præstationer, ved at sikre at de relevante muskelgrupper er afspændte og forberedte på det ekstra pres, de skal udsættes for. Sportsmassage er også et vigtigt redskab til forebyggelse af skader relateret til sport eller motion – specielt når massageforløbet inkluderes i et rehabiliteringsprogram, med både patientuddannelse og et træningsprogram, der indeholder konditionstræning, udstrækning, afspænding, styrke- og udholdenhedstræning.

Mere end sportsmassage

Som specialister tilbyder vi hos ROMAN MassageTerapi på Amager flere typer massage. Uanset om du oplever ømhed og spændinger på grund af din graviditet, er stresset og har brug for at genoplade, eller døjer med stivhed i musklerne, kan vi hjælpe dig med en dybdegående massage.

  • Fysiurgisk massage: Oplever du dagligt ubehag grundet stivhed i muskler og led? Med en fysiurgisk massage hjælper vi dig med at løsne op.
  • Graviditetsmassage: I klinikken på tilbyder vi massage, der effektivt reducerer ømhed og spændinger der opstår som følge af din graviditet.
  • Wellnessmassage: Er stress en konstant i dit liv? Vores terapeutiske massage vil hjælpe dig med at slappe af og genoplade.

Har du spørgsmål til behandlingerne?

Hvis du har spørgsmål om massagebehandlingerne eller andet, er du velkommen til at sende os en mail eller ringe direkte til vores klinik på Amager.

Ring til os Skriv til os
Sidebar
Skriv til os

Ring til os