Massageterapi - og terapeut | Manuel Terapi

Graviditetsmassage på Amager

Book en tid

Under en graviditet sker der mange forandringer i kvindens krop, og disse forandringer lægger ekstra pres på bevægeapparatet som helhed. Det fører ofte til gener som bl.a. ømhed og spændinger i nakke, skuldre, ryg og bækken og i nogle tilfælde også væskeophobninger i ben og fødder.

Hos ROMAN MassageTerapi tilbyder vi en afslappende og afstressende graviditetsmassage på Amager med fokus på at lindre det ubehag, du måtte opleve i forbindelse med din graviditet og give dig ekstra velvære. Vores erfarne massører foretager altid en vurdering af din tilstand gennem konsultation for at sikre, at der behandles på den mest hensigtsmæssige måde i forhold til dig og din baby.

Book tid på klinikken til graviditetsmassage på Amager via vores bookingsystem. Hvis du har spørgsmål eller ønsker mere information, er du velkommen til at ringe på 71 98 97 56 eller skrive til os på kontakt@kropogvel.dk.

Hvordan virker graviditetsmassage?

Graviditetsmassage fungerer ved at aktivere kroppens centrale nervesystem og stimulere blodcirkulationen i de muskelgrupper, som der fokuseres på. Dette gør, at vævet løsner sig, hvilket øger musklernes naturlige frigivelse af affaldsstoffer. Dette skaber en behagelig og afslappet følelse i kroppen, og massage for gravide hjælper også med at mindske væskeansamlinger og ophobning af væske i blandt andet benene, hvilket er en hyppig gene i forbindelse med graviditeten.

Regelmæssig graviditetsmassage har ikke kun lindrende effekt, men også en forebyggende. Den er med til at forebygge problemer og skader i bevægeapparatet, og stimulering af nervesystemet, lymfekirtler og blodcirkulationen er også med til at styrke immunforsvaret. Mange får også foretaget graviditetsmassage, fordi tiden på massagebriksen sætter dem i fokus og giver dem et afbræk fra en ellers hektisk og travl hverdag.

Massage for gravide reducerer stress og giver velvære

Ud over de lindrende og fysiologiske fordele der er ved en graviditetsmassage,så skal de psykologiske gevinster ikke ignoreres. Graviditetsmassage løsner ikke blot op for spændinger og smerter i bevægeapparatet, men er også med til at øge dit velvære og generelle velbehag. Dette kan være med til at give dig mere energi og overskud i hverdagen.

En behagelig graviditetsmassage er også stressreducerende, hvilket ikke kun kommer dig til gode men også din baby, da længerevarende stresstilstande under graviditeten kan påvirke det lille foster negativt. Det er derfor lige så vigtigt at passe på dit mentale helbred som på dit fysiske.

Vi tilbyder flere typer massage

Hos ROMAN MassageTerapi er vi specialister i et bredt udvalg af massageformer – derfor har vi noget for alle behov, uanset om du er en seriøs sportsudøver, føler dig stresset i hverdagen, eller har brug for dybdegående massage, der løsner op i dine muskler og led.

  • Sportsmassage: Få dybdegående massage der afhjælper sportsskader og bidrager til hurtigere restitution med sportsmassage.
  • Wellnessmassage: Glem hverdagens stress og genoplad batterierne med afslappende wellnessmassage.
  • Fysiurgisk massage: Vi tilbyder fysiurgisk massage til at tackle stivhed i led og muskler.

Har du spørgsmål til behandlingerne?

Hvis du har spørgsmål om massagebehandlingerne eller noget andet, er du altid velkommen til at kontakte os ved at ringe direkte til klinikken på Amager. Du kan også sende os en mail.

Ring til os Skriv til os
Sidebar
Skriv til os

Ring til os