Massageterapi - og terapeut | Manuel Terapi

Fysiurgisk massage på Amager

Book en tid

Fysiurgisk massage er en massageform, som har fokus på dyb manuel bearbejdning af væv og muskulatur i bevægeapparatet. Hvis du døjer med spændte eller stive muskler, som giver dig ubehag eller andre gener i hverdagen, eller blot ønsker at få løsnet op med en dyb, behagelig massage, kan en dybdegående fysiurgisk massage hjælpe. Denne massage vil ikke blot lindre eventuelle smerter, men også øge din bevægelighed og skabe et afslappende, behageligt pusterum i en travl hverdag.

Hos ROMAN MassageTerapi tilbyder vi fysiurgisk massage på Amager. Vores professionelle massører hjælper med at identificere årsagen til dine spændinger, og sammen lægger I en plan for, hvordan disse bedst kan behandles. Der kan være et utal af årsager til spændinger i muskler og led, hvorfor det er vigtigt at finde roden til problemet, så det kan udbedres bedst muligt. Derfor vil førstegangsbehandlingen primært bestå af en konsultation og samtale.

Ønsker du tid til en fysiurgisk massage på Amager kan du booke via vores bookingsystem. Hvis du har spørgsmål eller ønsker mere information, er du velkommen til at ringe på 71 98 97 56 eller skrive til os på kontakt@kropogvel.dk.

Hvad er fysiurgisk massage?

En fysiurgisk massagebehandling er en alsidig form for massage, som tager udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning for at afhjælpe og forebygge smerter og spændinger. Gennem faste fingertryk og dybe strøg stimuleres nervesystemet, blodcirkulationen, lymfecirkulationen og hormonbevægelsen i kroppen. Massagen er bl.a. med til at øge produktionen af hormonerne endorfiner, dopamin og serotonin og samtidig hæmme produktionen af stresshormonet kortisol, hvilket tilsammen fungerer smertelindrende, afslappende og energigivende.

En blidere form for fysiurgisk massage er den såkaldte swedish massage, som har en lang historisk baggrund og har fokus på lange og blide strøg.

Årsager til spændinger i bevægeapparatet

Der kan være mange grunde til, at man oplever stivhed og spændinger i muskler og led. Typisk opstår disse af forkerte eller uhensigtsmæssige bevægelser, f.eks. ved sportsudøvelse, motion eller generel overanstrengelse af bevægeapparatet. Man behøver dog ikke altid at være fysisk aktiv førend der opstår problemer – dette kan f.eks. dreje sig om forkerte arbejdsstillinger i forbindelse med stillesiddende kontorarbejde, og dette kan i lige så høj grad føre til stivhed i leddene, specielt fordi dårlige arbejdsstillinger oftest bliver en ubevidst vane.

Regelmæssig fysiurgisk massage i vores klinik på Amager anbefales i forbindelse med forebyggelse af spændinger og stivhed i musklerne, da det er en yderst effektiv metode til at forebygge dysfunktioner i bevægeapparatet. Massage er også en god måde at genoplade kroppens batterier på efter en dag med høj fart, og mange får foretaget fysiurgisk massage blot for afslapningens skyld.

Massage på Amager – Vi er dine specialister

Hos ROMAN MassageTerapi i Tårnby er vi specialister i massage, og kan derfor hjælpe dig med meget mere end fysiurgisk massage. Dyrker du meget sport, er du gravid eller trænger du bare til at genoplade? Så kom forbi vores klinik på Amager – så hjælper med en dybdegående massage.

  • Sportsmassage: Som aktiv sportsudøver eller motionsentusiast kan sportsmassage forbedre din ydeevne og restitution. Skal vi hjælpe dig?
  • Graviditetsmassage: I vores klinik på Amager kan vi hjælpe dig lettere gennem graviditeten ved at lindre ømhed og spændinger med massage.
  • Wellnessmassage: Er du stresset og trænger til at genoplade? Gennem massage løsner vi op i dine spændinger og giver dig ro.

Har du spørgsmål til behandlingerne?

Står du og har spørgsmål til massage behandlingerne eller andet, kan du altid kontakte os ved at ringe direkte til klinikken på Amager. Du skal også være velkommen til at sende os en mail.

Ring til os Skriv til os
Sidebar
Skriv til os

Ring til os